Fotbolls EM, bakom kulisserna!

För någon vecka sedan så gjorde jag en plåtning inför Fotbolls EM som startar snart. Dom var många att sminka men alla är så jäkla härliga så det var en rolig dag! Har jobbat med många av dom tidigare! Här kommer lite bilder ifrån den dagen. Med mig hade jag min underbara kollega Diana ♥

 

Fotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulisserna

Ibland behövs det dubbel styrka för att hinna med alla, här jobbar jag och Diana samtidigt på fina Anna (vars fantastiska bröllop jag var på, se tidigare inlägg)

 

Fotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulissernaFotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulissernaFotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulissernaFotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulissernaFotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulisserna

Såhär blev slutbilden! 🙂

 

Fotbolls VM, Fotbolls VM bakom kulisserna

 

 

 

 

 

Jag finns även på Instagram, kickimakeupartist. Där la jag ut denna bild, kan ni gissa vilken film detta är, det är en vattenmelon jag bär 🙂

 

Kommentera